Catering med godsaker i Stockholm

Oavsett om det handlar om fest, möte eller picknick kan man alltid boka catering i Stockholm. Vilket är perfekt då man kan stryka en punkt på att göra-listan.

En gång i månaden samlades föreningen Sofiorna för ett frukostmöte. Förening bestod av kvinnliga företagare i Stockholm. De hade hittat varandra under en företagarfrukost tre år tidigare och hade sedan dess träffats regelbundet. Förutom frukostmötet hade de till jul en liten tillställning med julbord som levererades av ett cateringföretag.

På försommaren träffades de hemma hos Maggan en kväll som passade dem alla för att bara umgås. Då var det buffé som stod på menyn. Varm eller kall berodde på vädret. Cateringfirman hade så många olika bufféer och annat att välja på att de skulle dröja länge innan de provat allt de hade att erbjuda.

Catering till frukostmötet

Denna dagen stod det inte någon buffé på bordet vid ankomst, utan stans godaste mackor. Företaget som alltid tog hand om deras catering i Stockholm hade precis som beställt kommit i ottan. Där fanns två sorters smörgåsar av härligt surdegsbröd. Det fanns fler varianter men favoriterna var med salami och brie eller hummus och avokado.

På ett fat låg kanelbullar, något som damerna inte beställt. Men cateringfirman brukade då och då skicka med något extra till sina trogna kunder. Snart doftade rummet av nybryggt kaffe och luften surrade av deras röster. De brukade prata om allt möjligt medan de fikade. Sedan när de var mätta och belåtna tog de tag i agendan.

5 Nov 2022